Lasersnijden / lasermakeren
CreaAcryl BV beschikt over twee ultramoderne CNC lasersnijmachines (Eurolaser). Deze machines hebben een optimale nauwkeurigheid, luxe afwerking, optimalisatie plaat indeling (nesten) efficiente productie door meerdere bewerkingen in een arbeidsgang. Werkbereik lasermachines 3200*2200mm & 2200*1600mm PMMA tot een dikte van 30mm.

Digitaal drukken / zeefdrukken
Onze digitaal vlakbedprinters printen uw afbeelding of logo op alle materialen. Met hoge resolutie en uiterste precisie!

CNC Frezen
Voor uiterst precies en optimaal frezen van plaatmateriaal beschikken we over geavanceerde CNC-bewerkingscentra van 3600 x 1300 mm.

Zagen
CNC-gestuurde opdeel zaagmachine van 4200*2500 mm voor optimaal en precies zagen.
Met onze formaat zaagmachine kunnen we zagen onder een hoek van 0° to 45°, met een maximum lengte van 3200mm.

Oven’s
CreAAcryl beschikt over een aantal verwarmings ovens. Met deze ovens kunnen we de te bewerken kunststoffen of gebogen onderdelen temperen zodat er spannings vrij verlijmd kan worden, met deze ovens produceren wij ook onderdelen en eindproducten voor de algehele industrie.

Lijmen
Alle lijmdiciplines worden bij ons toegepast waaronder het UV lijmen. Dit vind plaats in een geconditioneerde lijmafdeling, in deze lijmafdeling worden de in de ovens getemperde acrylaat onderdelen verlijmd tot eindproducten.

Polijsten
Het merendeel van ons polijstwerk doen wij op onze diamant polijstmachine, welke een briljante afwerking kent. Verder kunnen we vlampolijsten en handmatig polijsten.

Buigen
Voor het buigen van de materialen beschikt CreAAcryl over een range buigbanken (8) welke van dikkeplaten tot dunne folie verwarmt, om in een mal gebogen te worden.

Montage
We beschikken over een goed uitgeruste montageafdeling waar alle onderdelen worden verzameld en gemonteerd.

Verpakken
Alle producten worden met zorg verpakt (al dan niet voorzien van uw kenmerk)

Kwaliteitscontrole
Kwaliteit is voor u en voor ons cruciaal, Tijdens elk het productieproces komt het product meerdere controlepunten tegen. Voor transport is de laatste controlemoment zo bent u verzekerd van een prefect product.